Опис на производот

Го продолжува работниот простор, овозможувајќи складирање во близина на работното место. Може да се користи како преграда во простор, структурирање на личниот и тимскиот работен простор.

  • Постојат различни верзии:
  • Достапен е во 3 висини и 2 ширини.
  • Со 2 вида рачки
  • Разновидност на бои за истакнување на површината на предниот дел.

 

– Отворен – ви овозможува ергономија со едноставен пристап до секојдневните материјали.

– Затворен – остава совршено уредно работно место.

– Приклучниците се интегрирани во внатрешниот просторот, за лесен пристап до електрична енергија.

– Може да се постави над рамна површина, покрај биро или самостојно.

– Плакарот може да се прилагоди со вметнување на додатоци.

– Дизајнот одговара на „Share It“ програмата и лесно се вклопува во системите на простор за складирање.

– Тоа е еко-дизајн и 99% е погоден за рециклирање.

 

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување