Опис на производот

Промовира ефикасна примена на просторот во близина на работниот простор. Може да служи за закачување палта, капи, чадори…

– може да биде сместена на која било рамна површина

– против-лизгачката гума се задржува на рамна површина

– направена од обложен челик (ширина на пречникот 5.7mm)

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување