Опис на производот

Економичен, овој кабелски држач овозможува на четири нозе да циркулира електричната енергија и мрежата на кабли од подот кон работната површина.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување