Steelcase

Опис на производот

Решение за флексибилност. Ефикасно користи простор под работната површина. Му овозможува на компјутерот да лизга навнатре и нанадвор, и целосно се врти како би овозможил пристап до кабли.

– Прифаќа компјутери кои вообичаено се поставени хоризонтално на бирото

– Се лизга со цел да се приближи на компјутерот

– Се врти за полни 360 степени, со цел да обезбеди брз пристап до каблите

– Појасите се прилагодуваат на големината на компјутерот

– Максимална тежина 10kg

– Гаранција 8 години

– Поврзани најлонски ленти кои може да поднесат и до 350kg

– Аглите и лизгачите се направени од валан челик (2mm дебелина)

 

Преземете