Steelcase

Опис на производот

Решение за стабилност. Вредниот работен простор е вратен бидејќи е овозможено подобро организирање на истиот.

– Висината и ширината може да се подесуваат за оптимална потреба

– Опционалниот лизгач и ротирачкиот механизам овозможуваат подобар пристап за влезовите на компјутерот

– Максимална тежина 10kg

– Гаранција години

– Валан челик (2mm дебелина), со хромирани бои

Преземете