Опис на производот

Решение за сигурност. Компјутерот е заштитен од кражба и случајно оштетување. Вредниот работен простор е вратен бидејќи е овозможено подобро организирање на истиот.

– Овозможува вертикално или хоризонтално поставување на компјутерот.

– Модерен естетски дизајн

– Телескопско подесување на должината (димензии: min./max. ширина 140/210mm min./max. висина 300 /530mm)

– Потребно е стегање на само два шрафови

– максимална тежина 10 kg.

– гаранција 8 години

– Од алуминиум

– Зглобовите се од мек полимерен материјал

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување