Опис на производот

Едноставен и интуитивен, четири-магнетен водич за кабли кој овозможува организирање кабли на која било метална површина.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување