Steelcase

Опис на производот

Ја подобрува ергономијата кај корисникот на лаптопот и пружа потпора за А4 документи.

– Соодветен е за речиси сите лаптоп-компјутери

– Интегрирана поддршка за документи

– Завиткано, може лесно да се смести во компјутерска торба

– Може да се користи со надворешно „глувче“ и тастатура

– Алуминиумска/полипро конструкција без лизгање

– Достапен е со транспарентна пластика