Steelcase

Опис на производот

Може да биде сместена наспроти ѕид или биро и ослободува простор. Комбинирањето на две корпи го прави лесно сортирањето на отпадоците.

– Полукружна корпа направена од рециклирани материјали (100%рециклирана)

– Капацитет 16 литри

– Обложена со ABS тип на пластика