Опис на производот

Интегрирано решение. Деталите на „in & out“ овозможуваат леснотија и над сѐ поврзување за приклучници. Дизајниран е за конференции, состаноци, соби за тренинзи, како и брза работа.

– Целосно отворен (центрира за 180°)

– Овозможува поврзувањата да останат надвор од видното поле дури и кога се поврзани

– Основна конфигурација: 2 приклучници и2m кабли

– Прилагодлива конфигурација: број и тип на поврзување и должина на кабел

– Можни поврзувањафранцуско/белгиска, шуко и британска

– Конекторите се достапни во Cat.5 и 6 (стандарди)

– Останати поврзувања: VGA и Audio

– Спаѓа под BSI 5733 стандарди

– Тело во алуминиум

– Модулирана пластика