Опис на производот

Ергономските карактеристики на FSMA Intro држач за монитори, вклучуваат цилиндари за лесно движење на мониторот и голем опсег на можности на подесување по пристапна цена. Заштедува простор во дизајнот, го максимизира работниот простор кога се преклопуваат мониторите. FSMA Intro поддржува монитори до 9 килограми без промени на цената и екрани од 32 инчи во опцијата со двојни монитори.

Со елегантен дизајн и напредни ергономски карактеристики, FSMA Intro овозможува прецизни подесувања на мониторите со што ја задоволува потребата на повеќето корисници.

Преземете