Опис на производот

Подесување за високи перформанси. Лесно и интуитивно, може да биде прилагодено на висина, длабочина и агол. Практично и лесно за уредување на кабли. Инаку промовира коректност помеѓу оддалеченоста на окото и мониторот во согласност со EU DSE директивата90/270/EEC и ISO 9241 стандардот.

– Тивки, лесни движења (цилиндар со гас)

– Подесување на тежината за монитори од4.5-9kg

– 8 години гаранција

– ротација за 360 степени и 3 различни точки на свиткување

– Гасниот цилиндар потпомага за висинско подесување од 385mm висина до 610 mmдлабочина.

– Поместување на екранот до 200 степени

Конструкција

– Рака во лим (2мм дебелина)

– Сјајна доработка

– Гас цилиндар

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување