Опис на производот

Ги прави компјутерите удобни. Движења без труд. Бидете во контрола на својата удобност. Со новиот Forward Arm, можете без труд да ги позиционирате вашите рамни екрани за да работите во најудобната можна положна. Интуитивно подигнете, спуштајте, вртете и поместувајте го мониторот како би ја одредиле вистинската висина и далечина. Го намалува отсјајот на амбиенталната светлина и обезбедува најздрави положби.Forward arm е достапен со препорака на Европската директива 90/270/EEC и интернационалниот стандард ISO 9241.

– Брзо се поврзува. Вклучува прегради за монитори од 75 до 100mm дебелина.

– Вклучува сигурносна брава со цел да се обезбеди сигурност на мониторот.

– Поседува балансер така што раката би можеле да го доведе мониторот во саканата положба.

– Се поставува на променлив гасен цилиндар. Се прилагодува на тежина на повеќето монитори.

– Исплатливо вложување за идни компаниски менаџери

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување