Опис на производот

Divisio Name Tag овозможува интуитивен и непосреден начин на сигнализација за користење на работните површини или елементи за складирање.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување