Опис на производот

Touch Down 2 канцелариското биро е подвижно и комплементарно за која било работна средина. Изборот е ваш, можете да седите или стоите со исклучително брзо подесување.

– Воздушно подигнување

– Овозможува завршување на повеке различни работи

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување