Опис на производот

Ottima Portico масата и бенчот ги враќаат работните позиции кон основите, нудејќи едноставно и елегантно решение кое истовремено е најдобро во класата и со најдобра цена.

 

Враќање кон основите

Дефинираните линии и чистите детали во дизајнот го прават Ottima Portico совршен додаток во домашната канцеларија или работното место. Со водечка гаранција во индустријата, клиентите можат да бидат сигурни дека со текот на времето Ottima Portico ќе донесе само подобри изведби и подобар квалитет.

 

Дизајн                                                                                                                   

Правоаголната ногарка на Ottima Portico нуди класична естетика на дизајнот која добро се вклопува со останатиот станбен или деловен мебел. Изборот на бои ви овозможува да ја прилагодите масата или бенчот на било кој простор. Ottima Portico лесно се составува и реорганизира, што го прави паметен избор за поединци или организации, бидејќи потребите со текот на времето се менуваат.

 

Прилагодлива висина

Ottima Portico е достапен со стандардна висина од 735 мм, но едноставната адаптација со помош на завртка овозможува подесива висина од 80 мм, со што висината на масата или бенчот изнесува 815мм.

 

Приватност

Опционална приватност со посебен преграден панел за поделба на бенчот или едноставни PET или челични панели на масата. C-стегата ги поврзува преградите Divisio или Partito, од портфолиото на Steelcase, за масата со едноставно прикачување.

 

Димензии

Ширина: 1200 мм, 1400 мм, 1600 мм, 1800 мм

Длабочина на бенчот: 1217мм, 1417мм, 1617мм

Длабочина на масата: 600мм, 800мм

Облик на плочата на масата: Правоаголен

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете