Опис на производот

Movida е канцелариско биро кое ќе го сакате. Заоблено и со чувство на добредојде, достапно е во спектар на интересни бои. Пред се, Movida е паметна работна станица која ќе одговара на вашиот буџет. Флексибилна работна станица составена од неколку делови. Соодветно е за која било работа која ви е потребна. Пред сѐ, Movida е паметна работна станица која ќе одговара на буџетот.

– Интересно – Достапно е во инспиративни бои кои ќе ја „расположат“ вашата канцеларија во пријатни линии кои придонесуваат за удобноста.

– Едноставно – Едноставни конструкции каде што сѐ ви е на дофат на рака.

– Паметно – Дизајнирано да ги намалува работните трошоци, обезбедува поголема удобност во работата и снаоѓање со технологиите, како и подобра заштита на средината.

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете