Опис на производот

Migration SE работно биро со подесување на висина ви нуди флексибилност и благосостојба на корисникот.

Широкиот спектар на поставки за поддршка и модуларниот комплет делови им овозможува флексибилност на организациите кои бараат начини за промена и повторна употреба.

Неспоредлива флексибилност
Migration SE е креиран да ги задоволии вашите моментални и идни потреби, овозможувајќи ви долгорочна флексибилност на два начина:
Прво – овозможуваат лесно претварање на работната маса во клупа и повторно враќање како маса. Второ – дури и на масите со фиксна висина им овозможува дополнително надградување на работна маса подесива по висина, со минимални додатоци.

Палета на производи
• Маса
• Клупа
• Н – клупа

Димензии
Висина
Фиксна: 740 mm
Стандард: 720-1200 mm
Дополнителен распон: 650-1250 mm

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување