Опис на производот

Палетата на работни маси Lares нуди вистинска рамнотежа помеѓу препознатливиот дизајн и техничката функционалност. На секој работен простор му обезбедува соодветни решенија за различни работни задачи и начини на работа.

Линијата Lares го содржи идеалниот асортиман на маси за денешното флексибилно работно место. Со асортиман од работни маси, високи маси и маси за состаноци со различни форми овозможува соработка и индивидуална работа и го прават секој простор погоден за потребите на вработените во текот на работниот ден.

Целиот асортиман на Lares, низ четирите различни линии на маси, со својот дизајн интегрира широк спектар на завршни материјали и форми, овозможувајќи метални, дрвени и ногарки на тркала за создавање на приспособливо работно место.

Категорија: Канцелариски бироа

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување