Опис на производот

Kalidro канцелариското биро е „Сѐ во едно“ работна станица неопходна за секојдневни канцелариски работи. Kalidro е исклучително лесно за поставување благодарејќи на интуитивните карактеристики како што е подесување на висината, брз начин на фиксирање и добар начин за распоредување на каблите. Треба да се напомене дека Kalidro е биро со пријатен изглед и едноставен дизајн кој зрачи со чиста елеганција.

Kalidro го прави животот полесен. Едноставна е за склопување, а подеднакво и за подесувње.

Kalidro канцелариското биро поседува уредување на каблите кое може да се примени за сите ваши потреби.

Kalidro исто така претставува еден од производите со зголемена самоодржливост што допринесува за заштита на животната средина и го намалува влијанието врз животната средина.

 

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување