Опис на производот

Fusion канцелариските бироа се составени од работна плоча, плакари, организација на работниот простор и организација на каблите.

Fusion канцелариското биро е флексибилно и може да биде составено и одново прилагодено многу бргу. Во себе содржи индивидуален работен простор кој поттикнува и тимска работа.

Првичната инсталација трае само 30 секунди со ангажирање на само 2 (двајца) монтери.

Колекцијата Fusion нуди голем број можности: C ногарки и 4 ногарки,разновидна организација на кабли (хоризонтално, вертикално, на површините) и интегриран систем на плакари.

Fusion се вклопува во секој работен простор, независно дали станува збор за модерно или традиционално дизајниран простор.

Има состав за одложување на работите, како за индивидуалци така и за тим.

Ногарките и плакарите може да бидат деливи што заштедува простор и пари.

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување