Опис на производот

Frame One нуди решение за клупа. Ова канцелариско биро претставува архитектонски дизајн за повеќе-функционална клупа. Потсетува на големи бироа кои се користат во библиотеките. Со тоа остварува простор за работа како во индивидуални, така и во тимски услови на работа.

Frame One Bench канцелариското биро може да се продолжи колку што вие сакате. Тоа е решение кое соодветствува на работните станици, особено со можноста за одвојување на индивидуалниот простор што допринесува за визуелна приватност, а со тоа и подобра организација. Уште еден додаток претставува непреченото уредување на кабли кои се движат на лизгачи.

 

 

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување