Опис на производот

Frame One е канцелариско биро кое од почетокот е дизајнирано да биде како убаво, така и функционално и корисно за секојдневна работа. Чистите едноставни линии и фин дизајн ќе ве направат горд сопственик на ова биро. Со голем избор на форми, големини и завршни изгледи, Frame One е индивидуална работна станица исто колку што сте и Вие. Исто така е едноставно за подесување со распон кој ви овозможува подесување на висината од 620 до 900 mm.

Frame One е убавец. Ова биро настанало како резултат на соединување пред сѐ на функционалноста и високиот дизајн.

Достапно е со четири различни висини:

– 720mm фиксирана висина

– 680-760mm подесување со вртење

– 620-900mm телескопско

– 620-900mm распонско

(распонското подесување овозможува лесно подесување без алат и сѐ на сѐ за неколку секунди)

Категорија: Канцелариски бироа

Преземете