Visalia lounge & Sofa

Опис на производот

Извајана и динамична Visalia изгледа добро од секој агол. Свежа алтернатива на салоните чии горни и долни делови може да бидат обложени во еден или два материјали, поради атрактивен контрастен изглед.Ефикасно намалена Visalia Lounge може да се групира, со што би се промовирала соработката или слободно аранжирана за канцеларии, лоби или за дома.

  • Фотеља, двосед или тросед
  • Фотеља или двосед клупа
  • Контрасни опции во материјал или кожа
  • Метална база достапна во 9 бои

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување