SW_1 Low Collaborative Table

Опис на производот

Да се состанеме на повисоко ниво. Седум сантиметри пониска од стандардната маси, SW_1 Low Collaborative Table ја издигнува соработка. Грациозен, а сепак силен централен дел од SW_1 конференциска колекцијата е надополнет со ниско профилните SW_1 Lounge. Можните отвори и кабловски менаџмент ја надополнуваат технологија. Додај PowerPod за електрификација. Нудат широк спектар на површински завршетоци – фурнир, стакло, ламинати. Префинетост во салата за состаноци.

  • Достапна во цела палета од меламин, фурнир и стакло
  • Можните отвори се компатибилни за PowerPod или друга технологија
  • Рециклирана/Рециклирачка алуминиумска база

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување