SW_1 Lounge

Опис на производот

Оваа столица ќе го промени вашиот начин на размислување за состаноците. 7 cм пониска од конвенционалното седење и со по релаксирачка положба, SW_1 Lounge е хибрид за состаноци и салони, која создава поосамено /поиинтимо и поудобно опкружување. Мрежата која се наоѓа на задниот дел овозможува продор на воздухот. Вртливата база го поттикнува конверзацискиот тек. Раширените раце го прошируваат погледот. Во салата за состаноци SW_1 Lounge искомбинирајте го со SW_1 Low Conference Table. За личен простор, додадете Ottoman i SW_1 occasional table.

Превземи