SW_1 Conference table

Опис на производот

Убавината и паметниот дизајн на конференциска маса на SW_1 исто така, доаѓа во стандардна висина. Изберете една од четирите форми и широк избор на големини, од четири лице до 16/18 лицa. Комплетирајте ја сликата со SW_1 Chair. Можноста за отвори и кабловски менаџмент елегантно се вклопува со вашата технологија. Додајте PowerPod за електрификација. SW_1 конференциски маси се достапни во широк спектар на површински обработки – ламинат, фурнир, плус стакло. Алуминиум база е рециклирана и може да се рециклира. Модерна убавина.

  • Достапна во цела палета на ламинати, фирнир и стакло
  • Можност за отвори компатибилни за Power Pod или за друга технологија
  • Рециклирана/Рециклирачка алуминиумска база

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување