SW_1 Chair

Опис на производот

Силна и прилагодлива, SW_1 столицата е дизајнирана за стандарднa висина на масите. Одлично се вклопува со масата, како дополнително столче или со конференциска маса. Привлечете неколку столици заедно за брз состанок. Има две опции на подвижна база: подесива по висина или на лизгање. Мрежичката на грбонаслонот придонесува кон полесно дишење и дополнителна удобност. Во текстил или кожа, со избор од 9 бои, SW_1 нуди широк на можности.

  • База подесива по висина или свртлива база која се враќа кон центарот
  • Нозе од речиклирачки лиен алуминиум
  • 9 опции на боја

Превземи