Опис на производот

За подобра соработка, конференциската маса Potrero415 остава освежувачки впечаток во конвенционалните простории за состаноци.

Potrero415 овозможува создавање инспиративни ентериери, во отворени простори или во формални конференциски сали – со избор на различни материјали, форми и големини.

Potrero415 ги поддржува сите начини на работа на вашите вработени: внатре или надвор од сала за состаноци, седи или стои, за долги состаноци или кратки креативни дискусии. Дизајниран за креативна соработка, Potrero415 води нов стандард за обработка што изгледа подобро, дава подобро чувство и подобри перформанси.

Категорија: Coalesse

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување