Опис на производот

Coalesse Design Grupa соработуваа со шпанскиот дизајнерски тим Lievore Altherr Molina за да ја создадат редефинираната колекција Montara650 – класична, современа и комфорна.

Високо флексибилната, Montara650 ги надополнува неформалните простори давајќи им карактер.

Спектар на производи:

  • Маси за ниско седење во неформални зони, со висина на работната маса и висина за бар
  • Квадратни, кружни и правоаголни плочи на масите со различни димензии
  • Кружна и квадратна основа во 10 завршници
  • Плочи од ламинат и фурнир
  • Опционално Coalesse PowerPod технологија за полнење

Категорија: Coalesse