Опис на производот

Coalesse Design Grupa соработуваа со шпанскиот дизајнерски тим Lievore Altherr Molina за да ја создадат редефинираната колекција Montara650 – класична, современа и комфорна.

Montara650 Rocker столчето со стил и сестраност, во работата внесува едноставност, друштвеност и префинетост.

Категорија: Coalesse

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување