Millbrae Lifestyle Lounge & Sofa

Опис на производот

Millbrae Lifestyle асортиманот е вистинска пресвртница. Создава неформално, друштвено чувство во вашето работно место или чуство на удобност и модерен дизајн во домот. Инспирирано од средновековниот дизајн, нејзината префинета хоризонтална челична база формира едноставна основа со класично модернистичкиот тапацирани седишта. Великодушно пропорционална со луксузната перница, со елегантен украсен штеп како детал, таа е разноврсна исто колку у убава.

  • Фотеља, двосед или тросед.
  • Брусен никел или сјајна црна база.
  • Ергономска перница достапна како опција.

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување