Millbrae Contract Lounge & Sofa

Опис на производот

Инспириран од средновековниот дизајн, Millbrae Contract Lounge го зголемува социјалното чувство на денешните прогресивни работни места. Префинетата, хоризонтална база од челик формира едноставен, модерен темел за обложени, зашиени перници кои потсетуваат на класичен мебел. Со цврстите перници и поисправена положба отколку кај верзијата Lifestyle, разноврсноста на Contract, може да се искористи за лоби и салони, а може да се користи и самостојно.

  • Софа со едно, две или три седења.
  • Моделот фотеља е достапен во опција со раконаслони, без раконаслони или со само еден раконаслон.
  • Клупата е достапна во опција како едносед, двосед или тросед.
  • Матиран алуминиум или сјајна црна база.
  • Ергономската перница е достапна како опција.

Превземи