Marien152

Опис на производот

Marien152 е богато дизајниран за седење инспириран од домот и дизајниран за на работа. Иновативната перница за грб овозможува неочекувана мека потрпора во домашен стил. Едноставната персонализација е вградена во колекцијата низ широката палета на избор на бои, облици и материјали. Прекрасно изградена и персонализирана, секоја столица може да биде креирана со комбинирање на различни опции на ткаенини, бои, материјали и бази.

  • Задната перница дава мек изглед и флексибилност, додека вградените флексори овозможуваат перницата да се движи заедно со корисникот
  • Стандардната кожна лента му овозможува на корисникот лесно поместување на столиците во просторот
  • Контрасната ткаенина е достапна на перниците за седење, задните и страничните делови

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување