Опис на производот

Најновата колекција на Coalesse дизајнерски столчиња носи топлина и остава печат на секој работен простор. Благодарение на оригиналниот зголемен дизајн и елегантните детали, овие столови се уникатни парчиња мебел што ќе се вклопат во простори од различни стилови. Altzo943 е комбинација од прецизно обликувани закривени седишта и цврсти дабови нозе, со секој детал земен предвид. Специјалниот овален профил на ногарките го следи искривувањето на седиштата и заедно се споени во хармоничен дизајнерски проект.

Уживајте во слободата на изразување благодарение на комбинациите на мешани материјали и бои и за вашиот простор обезбедете столици примамливи со стилот и удобноста.

Опсег на производи

  • стол
  • висок стол
  • барски стол

Категорија: Coalesse

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување