Steelcase

Опис на производот

Coalesse Design Grupa соработуваа со шпанскиот дизајнерски тим Lievore Altherr Molina за да ја создадат редефинираната колекција Montara650 – класична, современа и комфорна.

Montara650 столчињата совршено одговараат со едноставните маси, создадени точно онака како што посакувате. Едноставно, друштвено и редефинирано.
Палета на производи:

  • Montara650 стол
  • Montara650 барски стол

Kategorija: Седење