Steelcase

Опис на производот

Coalesse Design Grupa соработуваа со шпанскиот дизајнерски тим Lievore Altherr Molina за да ја создадат редефинираната колекција Montara650 – класична, современа и комфорна.

Montara650 Rocker столчето со стил и сестраност, во работата внесува едноставност, друштвеност и префинетост.

Kategorija: Седење