Опис на производот

Дизајн на Shin Azumi

Дизајн кој го копира изгледот од традиционалниот хартиено летало. Таа е деликатна и лесна, истовремено задржувајќи ја силната структурна убавина. На прв поглед, оваа гарнитура се чини дека е премногу кревка за да се седи во неа. Сепак, поради својата маестрална конструкција, тенкото седиште е во можност да овозможи поддршка на значителна тежина, овозможувајќи му на корисникот удобна и опуштена поза. Седејќи во неa, корисникот се чувствува како да лебди на ветре.

Категорија: Останато

Преземете