Powerpod

Опис на производот

PowerPod е уметничкото решение на секојдневната задача за приклучување. Две функции се доставуваат во еден убав пакет: лесен пристап на маса за четири приклучоците за струја, а кога не се во употреба маскирани во фиока за додатоци. Заштедата на енергија за вклучување / исклучување со светлосен сигнал ја намалува потрошувачката на енергија. Сузбивање на пренапонот е вграден во него. Во боја на млеко и сребро се вклопуваат со речиси секој декор.

  • 4 напојување
  • узбивање на пренапон со копчето за ресетирање на колото на долната страна
  • Копче за заштеда на енергија при вклучување / исклучување

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување