Steelcase

Sebastopol table

Opis proizvoda

Едноставна и привлечна. Цврста и отворена. Истовремено површина и простор за складирање. Sebastopol ја редефинира масата. Лесно подвижна и ја поддржува интеракцијата. Привлечете ја кон себе, со што станува само ваша.Приближете неколку заено и создадете централен простор за група. Каде и да го поставите, Sebastopol ги игнорира правилата. Изненадувачкиот внатрешни сјај е или во спротивност или конвергира со вашиот надворешен избор дрво. Изборните grommet и PowerPod, и направи ја Sebastopol погодна станица за полнење. Две висини. Две форми. Многу можности.

  • Голем избор на фурнир: 12 различни фурнири за надворечната површина
  • Внатрешност од сјаен ламинат во 5 бои
  • Две висини и две форми
  • Сокриени подесиви клизачи кои не оставаат траги
  • Можност за отвор компатибилен за PowerPod