Steelcase

CG_1 Table

Opis proizvoda

Софистицираноста честопати најдобро се изразува преку фино изработената едноставност. CG_1 е модерна маса која одговара секаде. Дома или во работната средина. Неформалнните соби за состаноци. Лоби или дневна соба. Преоблечете ја во некој од мноштво материјал – од чистиот монолит до висок контраст. На површината ставете му фурнир, стакло, ламинат, или цврста површина. Нејзината суптилност е изразена со внатрешен акцент на ногарките – квадрат или правоаголник, достапна во две висини.

  • Верзија со метален оквир во 5 бои
  • Површина од стакло, фурнир или ламинат
  • Додаток за ногарките во 4 бои или дрво

Preuzmite