Се што ви треба да направите динамичен модерен под

On Line/Off Line е колекција во оквирот на Skinny Planks која што ви нуди спектар на можности. Off Line има линеарен дизајн кој се состои од две бои кој совршено се вклопуваат со енергичните On Line цврсти плочи. Комбинирајте ги тие два за мек премин помеѓу неутралните и светлите, тврдите и меките линии.

Играјте си со распоредот за да создадете своја композиција на скали која ја сакате. Користете го Off Line за воспоставување нежна граница помеѓу две или повеќе On line бои или создадете разиграна слика користејќи ги Off Line плочите како детали. Можете дури и да го стимулирате   пронаоѓањето на патот со спектарот на различни бои.

On-Line-Off-Line---Web

Се е можно со вистинската врска.

On Line е достапен во 10 бои. Off Line е достапен во 8 бои, секој поминува од една On Line боја на друга. Двата може да се инсталираат како коцка или рибина коска.

Погледнете уште две нови колекции Inteface  подни облоги.

Common Theme kolekcija

Timeless Blend kolekcija

 

 

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување