Контакт со нас

*

** Задолжителни полиња

Контакт

Анкарска 19,
1000 Скопје,
Македонија

Работно време:
Пон-Пет од 09:00 до 17:00 часот

ЕДБР: 4080013535645
МБ: 6857361

Тел: +389 2 3230 189

Е-пошта: Office Skopje