Најновата колекција Coalesse столици носи топлина и дава персонализација на работните простории. Благодарејќи на оригиналниот подобрен дизајн и елегантните детали, овие столици се единствените парчиња мебел кои се вклопуваат во простории со различни стилови. Моделот Altzo943 е спој на прецизно обликувани закривени седишта и цврсти дабови ногарки, при чија изработка се внимавало на секој детал. Посебниот овален профил на ногарката ја прати закривеноста на седиштето, а заедно се претопени во складен дизајнерски проект.

Уживајте во слободата на изразување благодарејќи на комбинаците од мешани материјали и бои што за вашиот простор овозможува столици кои се примамливи со стилот и удобноста. Новата колекција на столици од компанијата Coalesse со ногарки од природен даб од денес е достапна за нарачка.

Наскоро следуваат и пет дополнителни нијанси на дрво.

Delight Office Solution