• Primateks

    Фармација

    Градот: Скопје, Р. Македонија

    Локација: Avtokomanda, Skopje

    Големина на објектот: 300 m2

    Година на завршување: 2014

Клиенти во индустријата

Фармација

Комплетна листа на референци

Delight успешно соработува со голем број на клиенти. Погледнете ја нашата референтна листа.

Комплетна листа на референци
For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување