Некои работи подобро функционираат во пар. Инспирирана од композитните земјени материјали, Look Both Ways ™ колекцијата е дизајнирана како комбинација од тврди и меки подови во рамките на една кохезивна колекција.

 

pink

 

Разиграните модели и урбаните текстури беспрекорно се вклопуваат во низа впечатливи комбинации. Бетон и конфети. Плишано и мазно. Тепих и LVT.

 

zenetepih

 

Look Both Ways подните облоги можат да се комбинираат за да се создаде возбудлив дизајн на подот со неочекувани комбинации.

 

greentiles

 

Бетонските конструкции се дизајнирани како плишан тепих и имитираат мазен LVT со едноставни, цврсти форми. Моделите хармонично ги спојуваат острите врежани структури со светлината и разиграноста на кофетите.
Минералните бои се истакнуваат со пристојни метални дамки и разновидни живописни бои.
Извор: https://www.interface.com/EU/en-GB/collections/look-both-ways

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување