Coalesse Color е повик до заедницата на дизајнери да учествуваат во процесот на дизајнирање. Оваа програма им овозможува на компаниите да ја изразат својата култура и бренд на нивното работно место со проширување на изборот на бои со прилагодени опции. Изберете помеѓу 400 RAL сјајни и мат бои на колекцијата Coalesse Montara650.

Едноставна. Колаборативна. Стилска

Повремените деловни состаноци можат да бидат најпродуктивни! Сепак, седењето тежнее кон намалување на инспирацијата, па колекцијата Montara650 е софистицирана алтернатива. Класичните и добро дизајнирани, удобни столчиња Montara650, столици за лулање и lounge мебелот се вклопуваат во едноставни неформални простори кои му даваат на чувство на work caffe и претставува инспирација за колаборативните настани.
Повеќе информации за програмата за бои може да се најдат на веб-страницата на Coalesse и во Delight. Дополнителни информации за Montara650 Rocker, Montara650 Lounge, Montara650 Seating, и Montara650 Table може да најдете во брошурата.
Delight Office Solution