Колекцијата Lagunitas создава комфор во заедничките простории, истовремено одржувајќи сигурно растојание кога работиме сами или во тим.

Lagunitas Lounge се прилагодува на променливите работни услови и на различните телесни позиции на корисниците. Целата колекција, седишта и прегради, создава дополнително место, каде било во просторот, истовремено нудејќи multi- модална поддршка и различно ниво на приватност.

 

Друштвена и колаборативна

Компаниите ќе ја прилагодуваат културата на заедницата како оние во кафетериите, со цел да создадат места за релаксирање, долги разговори и неформални дружења. Lagunitas овозможува алтернативни начини за пријателски дужења, кои може да прераснат во соработка надвор од конференциските сали.

Дефинирање на просторот

Работејќи индивидуално или во големо друштво, малку приватност може да овозможи голема благосостојба. Lagunites создава приватна зона во јавен простор. Високите прегради, во плетенини или ткаенина, спречуваат оптеретување и одвлекување на вниманието од околината, на корисниците им овозможуваат сигурна физичка раздалеченост.

 

Со оваа колекција имаме можност да создадеме простор кој истовремено ќе ги задоволува потребите на вработените и барањата на новите работни услови за поголема сигурност и удобност на работното место.
Креирајте идеални простори со Lagunites колекцијата – > Бесконечни можности на конфигурацијата

Извор: https://www.coalesse.com/products/seating/lounge-seating/lagunitas/

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување