Delight Office Solution Ве поканува во новиот редизајниран простор, уреден по најновите светски трендови, со просторни решенија од реномираните светски производители кои ги застапуваме.

Нашиот Showroom во Скопје, е местото каде што можете да го разгледате широкиот асортиман на производи со кои ќе ги решите сите проблеми во вашата канцеларија. Тука се и новитетите на нашите партнери од областа на мебелот, подните облоги и преградните ѕидови.

Повелете, закажете Ваш термин во било кое време во нашиот или вашиот простор.

Со почит  Delight.

 

 

Skoplje

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување