Системот Lagunitas Lounge го проширува своето семејство со самостојна биро за индивидуална работа. Lagunitas Focus Nookop го оптимизира просторот кој им овозможува на корисниците поголема концентрација во отворени средини. Овој додаток нуди нова дестинација за извршување фокусирани задачи во традиционален просторен распоред.
Focus Nook  со голем екран е достапен со добро позната конструкција на ткаенини. Подобрената палета на бои и топол дизајн влијаат на поинакво искуство на канцеларијата за отворен простор. Инсталирајте агол во близина на социјалниот простор или додадете  повеке агли покрај просторот за соработка за ослободување на фокусот на модерното работно место.

Функции на Lagunitas Focus Nook :

  • Нова фокусна точка за работа се фокусираше на естетиката на дизајнот на Lagunitas
  • Достапни во различни материјали и завршни обработки кои повикуваат на изразување
  • Работната површина е достапна во фурнир и меламин
  • Контролните држачи за кабел и дополнителната фиока правилно го усогласуваат кабелот со подот
  • Модулите за напојување се достапни за едноставен пристап на напојување во различни конфигурации
  • Повеќенаменскиот жлеб е погоден за изведување на површински додатоци, како што се светлата.

Lagunitas е просторно дефинирање на колекцијата на софи и маси  која успешно создава дополнителни зони и инспиративни дестинации, насекаде!

Delight Office Solution